Η Εταιρία

Το μεσιτικό γραφείο pinhouse, ένα από τα παλαιότερα μεσιτικά γραφεία στις Κυκλάδες, δημιουργήθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στην Ερμούπολη της Σύρου. Λειτουργώντας πάνω σε ανθρωποκεντρικές αρχές, προσανατολισμένες πρωτίστως στην επικοινωνία με τον πελάτη και στην ικανοποίηση των αναγκών του, γρήγορα καθιερώθηκε ως πρώτο γραφείο παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στο νησί.

Το 2007, αντιμέτωπο με τις προκλήσεις των καιρών, μπήκε στην παγκόσμια οικογένεια της RE/MAX, εξαπλώνοντας τη φήμη και το πελατολόγιό του και εκτός των συνόρων της χώρας! Επί 10 συναπτά έτη λειτούργησε υπό τη σκέπη του πολυεθνικού κολοσσού με προσήλωση στην ανοιχτή συνεργασία και τον αυστηρό επαγγελματισμό.


Τον Απρίλιο του 2014 το γραφείο επεκτάθηκε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, όπου εδραιώθηκε στον τοέα των πωλήσεων και των τουριστικών μισθώσεων.

Το καλοκαίρι του 2017 σηματοδοτεί ένα νέο, ακόμα πιο δυναμικό ξεκίνημα για το pinhouse. Με νέους συνεργάτες και ανανεωμένη δομή, με τεχνογνωσία μεγαλύτερη των 20 ετών, με μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των ακινήτων, το γραφείο δραστηριοποιείται στο χώρο των αγορών, πωλήσεων και ενοικιάσεων σε όλη την ελληνική επικράτεια και είναι σε θέση να δώσει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για οποιοδήποτε στεγαστική ανάγκη σας. Όλα αυτά αποτελούν εχέγγυο για μια σωστή και ειλικρινή συνεργασία με τους πελάτες μας, μέσα σε περιβάλλον πλήρους νομικής και ασφαλιστικής κάλυψης και προπαντός απόλυτης εχεμύθειας. 


Μια επίσκεψη σε ένα από τα γραφεία μας θα σας δώσει την δυνατότητα να μας γνωρίσετε από κοντά, για να αναζητήσουμε από κοινού τις λύσεις πάνω στις προσωπικές, επαγγελματικές ή επενδυτικές σας ανάγκες, σε σχέση με αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα από κάθε τι άλλο: τα ακίνητα!
Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα